středa 26. prosince 2012

Pořiďte si dárky dle libosti

Také přemýšlíte o tom, jak oblažit dárky na blížící se svátky své blízké? Ať už se jedná o kamarádku a hledáte dárek pro ženy nebo o kamaráda a přemýšlíte o originálním dárku pro muže, možná vám následující řádky alespoň minimálně pomohou.

Patrným trendem poslední doby je žít podle zásad zdravého životního stylu. Jenomže vždyť ty drobné neřesti jsou tak fajn... Třeba kouření. Každý se shodne na tom, že cigarety nejsou pro vaše tělo to nejlepší. Cigareta vašemu zdraví nepomáhá. Způsobuje řadu chorbo a mj. pánové víte, že může podle lékařů i za problémy s erekcí? Určitým řešením jsou tzv. ecigarety. Jedná se o elektronické zařízení, které obsahuje malé kapsle s látkou, která vyvolává podobné pocity jako běžná cigareta. E-cigareta není lékam, ale lze tak snadno postupně snižovat závislost kuřáka na běžných cigaretách.

Důvodů, proč lidé kouří je řada. Někomu to prostě chutná jiný začal v mládí a dnes se bojí, že když přestane s kouřením, ztlousten. To je problém zejména u žen, které se pak bez rozmyslu vrhají na různé diety bez ohledu na rady odborníků na výživu.

Dost ale cigaret. Slíbili jsme vám tipy na originální dárky. Těch může být nepřeberně. Dárky pro muže mohou být třeba netradiční adrenalinové zážitky, jako tandemové seskok nebo let stíhačkou. ten, koho vzduch neučaroval, se může podívat na jízdu luxusním autem, ať už je to třeba Ferari nebo Porsche. Zapomeňte na svůj starý vůz Škoda Octavia, tohle je jiný kalibr.

Když jsem u aut, tak mezi praktickén dárky patří třeba sada letní pneu, nebo, pokud přichází zimní sezóna, raději zimní pneu. To je ted povinné a každý motorista takový dáárek určitě ocení.

Naopak ženu byste pneumatikou nepoctili. Pro tu zkuste tradičnější parfém, květinu nebo raději nějakou pěknou a relaxační masáž. Nebo co třeba takové Uv gely? pro šikovnější a s výtvarným cítěním můžete hned celou sadu na nehty.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.