středa 16. ledna 2013

Prvotriedne matrace a postele za minimálne sumy

Správna detská izba by mala byť nielen miestom pre hru, učenie, detské návštevy a aktívny odpočinok, ale pre najmladšieho člena rodiny by mal byť tiež oázou pokoja, útočiskom a zónou súkromia. Centrom takzvanej zóny pokoja izby je potom samozrejme posteľ. Prvou zásadou pre umiestnenie postele by mala byť maximálna možnosť súkromia.

U detí v kojeneckom alebo batoľacom veku volíme samozrejme postieľku zabezpečenú zvýšenými čelami a bočnicami proti nechcenému pádu dieťaťa v spánku. Väčšina takých modelov je dosť priestranná aj pre ďalšie užívanie počas predškolského veku dieťaťa - stačí demontovať práve zvýšené postranné bočnice. Už do postieľok pre najmenšie deti starostlivo vyberáme vhodný matrac, ktorá by mala byť skôr tvrdá a spĺňať základné hygienické nároky - mať odnímateľný poťah, ktorý sa dá bez problémov opakovane prať v práčke a byť priedušná.

Pre školákov i teenagerov potom vyberáme postele z bežnej ponuky pre dospelých. Podľa náročnosti môžeme lôžko vybaviť napríklad polohovateľným rámom a nikdy nešetríme pri výbere matrace - jej kvalita totiž ovplyvňuje kvalitu spánku a eliminuje prípadné zdravotné ťažkosti. Vďaka kvalitný matrac sa svaly pri odpočinku môžu uvoľniť a telo si skutočne oddýchne a regeneruje. Vhodnou matrac je najlepšie vybrať v špecializovanom e-shope www.zdravotne-matrace.sk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.